3F Superligaen

Fik debut som OB-anfører: Får nok en bøde til bødekassen

Max Fenger fik søndag debut som anfører i OB, da han overtog armbindet fra Bashkim Kadrii. En stor, men ikke helt billig ære, regner den 22-årige angriber med.

OBs cheftræner Søren Krogh og OBs Max Fenger under 3F Superliga-kampen mellem OB og Randers FC på Nature Energy Park i Odense, søndag den 19. maj 2024.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Søndag den 19. maj var en særlig dag for OB.

De hårdtprøvede og yderst nedrykningstruede fynboer vandt sæsonens første hjemmekamp og spillede sig – for en stund – over stregen.

Men den var også særlig af en anden grund.

Hvert fald for 22-årige Max Fenger, som fik anførerbindet om armen for første gang, da Bashkim Kadrii lod sig udskifte et kvarter før tid.

– Ja, det er jo en ære at bære anførerbindet, selvom jeg nok får en bøde i bødekassen, udtaler Fenger med et smil til campo.dk efter kampen.

– Men ja, det er da en ære at prøve det, og det synes jeg også siger lidt om min rolle på holdet efterhånden. Og det er jeg selvfølgelig glad for, selvom det bare var til låns.

OBs cheftræner Søren Krogh og OBs Max Fenger under 3F Superliga-kampen mellem OB og Randers FC på Nature Energy Park i Odense, søndag den 19. maj 2024.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

OB vandt søndag aften over Randers, men er fortsat yderst nedrykningstruet. Det har fået flere profiler til at proklamere, at de forlader klubben, hvis det skulle ende med en nedrykning til NordicBet Ligaen.

For Fenger er det slet ikke et tema.

– Det forholder jeg mig ikke til. Nu har jeg aldrig regnet med, at vi skal ned i 1. division. Med en sejr i næste weekend kan vi muligvis sikre overlevelse. Så jeg vil ikke stå og tænke på 1. Division, før at det skulle blive en realitet, slutter Fenger.

Fenger om ny midtbaneplads: Spiller også gerne målmand

OB kan være tilbage under nedrykningsstregen, hvis Lyngby vinder mandag eftermiddag mod Viborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P