Premier League

Klopp ved noget: Starter Arne Slot-sang på Anfield

Selvom det ikke officielt er meldt ud endnu, at det er Arne Slot, der skal være Jürgen Klopps afløser i Liverpool, virker det efterhånden uundgåeligt. Efter sin sidste kamp i spidsen, startede Klopp sågar en sang til den hollandske træner på Anfield.

Jürgen Klopp var i hopla, da han fik mikrofonen efter sin sidste kamp i spidsen for Liverpool.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

En legende takker af.

Jürgen Klopp stod i spidsen for Liverpool for sidste gang, da Merseyside-klubben søndag slog Wolverhampton 2-0 på Anfield.

Efter sejren ventede en større afskedsceremoni, hvor Klopp fik stukket en mikrofon i hånden. En mulighed han ikke lod forpasse, da han pludselig annoncerede sin arvtager i en skønsang.

Klopp startede dog med at holde en tale for fansene på Anfield.

– Jeg er så glad for det hele. Jeg er glad for jer. Glad for atmosfæren. Glad for kampen i dag. Glad for at være en del af den her familie, sagde Klopp i mikrofonen på Anfields grønsvære.

Efter yderligere snak, hvor Klopp udtrykte sin glæde over tiden i Liverpool, begyndte han pludselig at starte en sang til sin, efter alt at dømme, afløser på posten.

Han startede nemlig med at synge ordene ‘Arne Slot’, der endnu er træner i Feyenoord, hvortil Liverpool-tilhængerne sang med.

Se videoen af Klopp og Liverpool-tilhængernes fælles skønsang øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P