Premier League

Medie: De Zerbi-farvel kan sætte gang i større rokade

Lørdag eftermiddag kunne Brighton offentliggøre, at Roberto De Zerbi snart er fortid i klubben, og nu skulle klubben så have en anden talentfuld træner i kikkerten.

Roberto De Zerbi klapper.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Obs. Den oprindelige artikel er blevet opdateret

Roberto De Zerbi forlader Brighton.

Det offentliggjorde klubben selv lørdag eftermiddag, og kampen mod Manchester United søndag bliver således De Zerbis sidste i spidsen for de blå og hvide.

Nu skulle Brighton så have sat sigte mod Championship, mens De Zerbi bliver linket til et ledigt trænersæde i en af de helt store europæiske klubber.

The Telegraph skriver nemlig, at Brighton skulle have udset sig sensationsklubben Ipswich’ træner Kieran McKenna som De Zerbis afløser. Brighton får dog ikke nødvendigvis nemt ved at overtale den 38-årige nordirer.

Manchester United skulle nemlig også være interesseret i at få hans underskrift, eftersom sædet brænder under Erik Ten Hag, som meget vel kan gå sin sidste tid som United-manager i møde.

Spørgsmålet er imidlertid, hvorvidt McKenna overhovedet har lyst til at forlade Ipswich, som han lige har rykket op i Premier League.

Skulle McKenna vælge at forlade Ipswich, skulle sensationsklubben angiveligt have et godt øje til Lutons træner, Rob Edwards. Luton rykker efter alt at dømme ud af Premier League, hvor de med én kamp tilbage har tre point op til Nottingham Forest med en langt dårligere målscore.

Hvad angår De Zerbi, skulle det ikke skorte på muligheder for italieneren efter bruddet med Brighton.

Bayern München mangler stadig at få en ny træner på plads til næste sæson og her skulle De Zerbi være et varmt bud. Der har også været spekulationer om, hvorvidt Thomas Tuchel alligevel skulle fortsætte hos den slagne tyske storklub.

Ælle bælle – hvem skal Tuchel vælge?

Lørdag aften melder flere journalister som Fabrizio Romano og Florian Plettenburg dog, at De Zerbi til Bayern ikke er en mulighed.

The Telegraph nævner ligeledes FC Barcelona som en klub, hvor der kan komme udskiftning på trænerposten, men sætter ikke De Zerbi direkte i forbindelse med det job.

FC Barcelonas træner, Xavi Hernandez, skulle angiveligt have gjort sig upopulær hos klubbens præsident, Joan Laporta, hvorfor catalanerne overvejer at lave endnu en kovending omkring klublegendens status som cheftræner. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P