Bundesligaen

Ælle bælle – hvem skal Tuchel vælge?

Det forlyder nu, at Thomas Tuchel er åben overfor at fortsætte i Bayern München. Det afhænger dog i høj grad af, hvilke planer Manchester United har lagt.

Bayern München-cheftræner Thomas Tuchel på et pressemøde.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix

Tilbage i februar blev det meldt klart og tydeligt ud: Thomas Tuchel forlader Bayern München til sommer.

Det seneste stykke tid har piben dog fået en anden lyd i en lang række internationale medier, der kan berette om, at den sydtyske gigant måske alligevel ikke ønsker at se Tuchel drage videre i sin karriere.

Det er dog ikke blevet meget mere konkret end at Bayern München overvejer at beholde Thomas Tuchel, ligesom han selv overvejer at blive – og at flere af klubbens stjerner gerne ser den tyske cheftræner fortsætte ved roret.

Torsdag skriver ESPN, at det hele meget vel kan stå og falde med beslutningerne i en helt anden klub, nemlig Manchester United.

Her går der en fyringstruet hollænder rundt i form af Erik ten Hag.

Ender det med en fyring af den nuværende Manchester United-manager, så er Thomas Tuchel nemlig blevet nævnt adskillige gange som en potentiel afløser.

ESPN erfarer dog, at selv hvis Erik ten Hag får sparket i Manchester United, så er det ikke sikkert, at den engelske storklub vil række ud til Thomas Tuchel.

Og det er lige præcis dén bekymring, der nu skulle have fået 50-årige tysker til at være åben overfor at fortsætte i Bayern München.

I hele ligningen skal det også medregnes, at Bayern München efter sigende ikke har haft held med at finde en ønsket erstatning for Thomas Tuchel.

Man har ellers forsøgt sig med trænernavne som Xabi Alonso, Julian Nagelsmann og Ralf Rangnick.

Bayern München har i denne sæson skuffet fælt. For første gang i 12 år ryger det tyske mesterskab ikke til München, men i stedet til Bayer Leverkusen, der forud for den sidste runde har et forspring på hele 15 point ned til Tuchel og co.

Samtidig er man heller ikke i den tyske DFP Pokal-finale, ligesom det blev til et exit i Champions League-semifinalerne efter to opgør mod Real Madrid.

Bayern München kan med et nederlag i sidste spillerunde i den hjemlige liga ende som nummer tre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P