Bundesligaen

U-vending i Bayern: Vil fortsætte med Tuchel

I februar bekræftede Bayern München, at klubben ikke ville fortsætte samarbejdet med cheftræner, Thomas Tuchel, efter indeværende sæson. Nu trækker de angiveligt i land på den melding.

Thomas Tuchel er glad i Bayern München.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Thomas Tuchel skal ikke fortsætte i Bayern München.

Sådan lød det fra den tyske storklub tilbage i februar. Men nu lader det til, at man har ombestemt sig i det sydtyske.

Det skriver den normalvist virkelig velinformerede journalist Florian Plettenberg i hvert fald på vegne af det tyske Sky Sports.

Ifølge Sky Sports er Tuchel også selv klar på at forlænge samarbejdet, selvom han har haft nogle hårde uger og måneder i medierne.

Dog er det vigtigt at understrege, at der ikke er en aftale på plads mellem de to parter endnu.

Tuchel stiller nemlig, hvis man skal tro Sky Sports, nogle opgraderede krav, hvis han skal blive. Han vil nemlig forlænges til 2026 som minimum.

Beslutningen forventes at falde snart.

Siden det i februar blev bekræftet, at klubben ville kigge andetsteds efter en ny træner, er det da også gået en del bedre for storklubben, der var meget tæt på at spille sig i Champions League-finalen.

Hvad end det er formkurven, der har fået klubben til at se anderledes på sagen vides ikke, men det er selvsagt en vild udvikling, hvis Bayern ender med at holde fast i en træner, som de mere eller mindre afskedigede for flere måneder siden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P