3F Superligaen

Neestrup efter kæmpe Vavro-fejl: Derfor tog jeg ham ud

F.C. København havde både spil og muligheder til at få både ét og tre point med fra kampen mod FC Midtjylland, men det blev ikke til nogen, og det skyldtes to enorme fejl.

FCK-træner Jacob Neestrup i kampen mod FC Midtjylland.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Et par gedigne FCK-fejl torsdag kan vise sig at koste guldet.

I en historisk tæt Superliga er der ikke længere råd til at fejle, og fejl var præcis, hvad F.C. København leverede torsdag aften.

De forsvarende danmarksmestre havde besøg af sine direkte guldkonkurrenter fra FC Midtjylland, som tog fra Parken med en 1-2-sejr og en nyvunden favoritværdighed til DM-guldet.

Resultatet stod i stærk kontrast til spil og chancer, men da først Kamil Grabara og siden Denis Vavro mere eller mindre forærede midtjyderne mål, tog gæsterne imod uden at tøve.

Mens Grabara tabte bolden for fødderne af Franculino, så spillede Vavro en bold direkte til FCM‘s Dario Osorio, og den dumhed fik FCK-cheftræner Jacob Neestrup til at pille Vavro fra banen i pausen.

– Jeg kan slet ikke forstå den [aflevering]. Jeg kan ikke forstå den.

– Hvor meget hænger det sammen med, at du tager ham ud i pausen?

– Det hænger meget sammen. Også fordi jeg synes, at vi er lidt shaky de næste fem minutter, hvor vi spiller under et enormt pres. Det var selvfølgelig blandt andet derfor, siger Jacob Neestrup efter kampen i Viaplays-studie.

Matchbold FCM: Slår FCK i Parken efter fælt Grabara-drop

Selvom Jacob Neestrup og F.C. København nu har tabt et vigtigt skridt i kampen om at genvinde guldet, så kaster københavnerne ikke håndklædet i ringen.

– Jeg kender godt stillingen og alle scenarierne, og jeg ved godt, hvor svært det ser ud. Men vi giver ikke op. Der er to kampe tilbage, der skal vi gøre vores arbejde. Gør vi det, så er der en mulighed.

– Den er markant mindre, end den var for tre timer siden – markant mindre – men den er der, og den er ikke lille. Det kræver, at vi strikker to gode præstationer sammen, og at vi viser en helt anden skarphed i begge felter, lyder det fra Neestrup.

Du kan høre hele interviewet med F.C. Københavns cheftræner i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P