Matchbold FCM: Slår FCK i Parken efter fælt Grabara-drop

FC Midtjylland har guldchancerne helt og aldeles i egne hænder, efter midtjyderne torsdag aften slog FCK for tredje gang i sæsonen i en intens og drabelig dyst i Parken. Se alle mål og highlights i artiklen.

FC Midtjyllands Cho overfor FCK's Grabara.
FC København
u v v v v
1 : 2
FC Midtjylland
u t t v v
Diogo Gonçalves
87′
F. Gluda Djú
23′
Charles
37′
45′
90′
  • For trejde spillerunde i træk er der et nyt hold i top af en historisk tæt Superliga, efter FC Midtjylland slog F.C. København 1-2 i Parken

• Et kæmpe drop af Kamil Grabara satte midtjyderne igang midtvejs i første halvleg, inden Charles kort før pausen udbyggede til 0-2 sekunder efter et annulleret FCK-mål

• FCK sad tungt på kampen i anden halvleg, men mere end et reduceringsmål på straffespark blev det ikke til for københavnerne, der nu skal have hjælp udefra, hvis de skal genvinde mesterskabet

F.C. København 0-0 FC Midtjylland (Stor chance til FCK, 1′):

F.C. København 0-1 FC Midtjylland (Franculino, 23′):

F.C. København 0-1 FC Midtjylland (FCK-mål annulleres, 35′):

F.C. København 0-2 FC Midtjylland (Charles, 37′):

F.C. København 0-2 FC Midtjylland (FCK vil have straffe, 63′):

F.C. København 1-2 FC Midtjylland (Goncalves, 87′):

Dette mål kan ses i videoen over artiklen.