NordicBet Ligaen

FC Fredericia henter legende hjem fra Aarhus Fremad

FC Fredericia har onsdag præsenteret sin nye assistenttræner til næste sæson, og det bliver klublegenden Christian Ege, som lægger støvlerne på hylden efter denne sæson.

Christian Ege som anfører for FC Fredericia
Foto: FC Fredericia

Christian Ege bliver ny assistenttræner i FC Fredericia, når næste sæson i NordicBet Ligaen sparkes i gang.

Den 33-årige midterforsvar har spillet over 10 sæsoner i klubben, men har siden 2022 tørnet ud for Aarhus Fremad i 2. Division.

Når sæsonen er færdigspillet indstiller Ege karrieren for i stedet at hellige sig assistenttrænergerningen i FC Fredericia for de kommende to sæsoner.

Ege skal indgå i trænerteamet under cheftræner Michael Hansen, og direktøren i FC Fredericia er glad for at have Christian Ege tilbage i klubben.

– For FC Fredericia er det en vigtig tilgang, da vi først og fremmest styrker trænerteamet med en lokal fæstningsdreng og tidligere anfører med over 300 kampe for FC Fredericia, udtaler direktør Stig Pedersen.

Christian Ege som anfører for FC Fredericia
Foto: FC Fredericia

– Derudover har det altid ligget i kortene at Christian og FC Fredericia igen skulle arbejde sammen, grundet Christians lokale forankring og tidligere betydning for FC Fredericia. At det allerede sker efter kun to år væk fra FC Fredericia er glædeligt.

Christian Ege nåede 310 kampe som aktiv i Fredericia fra 2012 til 2022. Der mangler fem kampe af sæsonen i 2. Division.

Aarhus Fremad indtager i øjeblikket andenpladsen, som giver oprykning til næste års NordicBet Liga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P