45′
90′
  • Aston Villa og Liverpool spillede et sæsonens mest underholdende opgør i Premier League mandag aften, der endte 3-3 på Villa Park
  • Aston Villa glipper dermed muligheden i første omgang for at sikre sig en billet til næste sæsons udgave af Champions League
  • Liverpool kom foran allerede efter to minutter på et selvmål af Emiliano Martinez, men Youri Tielemans fik udlignet efter 12 minutter, inden Liverpool igen var på pletten med scoringer af Cody Gakpo og Jarell Quansah, der scorede sit første PL-mål
  • Aston Villa formåede dog at komme tilbage i kampen på to mål af indskiftede Jhon Duran – et langskudsdrøn og et grotesk mål, hvor en hård aflevering ramte ham og gik over Alisson