Bundesligaen

Yussuf Poulsen flået ud: Havde også skiftet mig selv ud

Yussuf Poulsen var tilbage i startelleveren for RB Leipzig lørdag, men det var ikke den store succes. Danskeren blev pillet ud i pausen, og det har han fuld forståelse for, fortæller han.

Foto: Odd ANDERSEN / AFP)

Han har ikke været en del af startelleveren for RB Leipzig siden den 9. marts.

Lørdag eftermiddag var Yussuf Poulsen dog med fra start, da RB Leipzig spillede 1-1 i Bundesliga-opgøret mod Werder Bremen.

Danskeren har senest være plaget af en mindre skade og lørdag skulle være dagen, hvor han igen kunne bevise, at han skal være blandt de udvalgte i RB Leipzig. Sådan gik det dog ikke.

Hverken Yussuf Poulsen eller RB Leipzig havde succes i opgøret, og allerede i pausen blev danskeren pillet ud af manager Marco Rose.

Men selvom det selvfølgelig aldrig er fedt at blive udskiftet tidligt, så forstår Yussuf Poulsen fuldt ud valget.

– Jeg ville også have skiftet mig selv ud i pausen, så alt er godt, indleder Yussuf Poulsen til Bild og fortsætter:

– Det var en af de dage. Jeg har været ude i lang tid og ikke spillet fra start. Der er dage, hvor tingene bare ikke går så godt. Jeg kunne have gjort det til 1-1, og så havde alle sagt; ‘Det er fint’. Nogle gange fungerer det, andre gange fungerer det ikke – og i dag var ikke min dag.

Efter lørdagens kamp mod Werder Bremen, der altså endte i en pointdeler, står det nu klart, at RB Leipzig ender på en fjerdeplads i denne sæson.

Blot en spillerunde resterer for Yussuf Poulsen og co., og der er i skrivende stund fem point op til Bayern München på tredjepladsen, mens Dortmund på femtepladsen er fire point efter RB Leipzig.

Yussuf Poulsen har i denne sæson spillet 28 Bundesliga-kampe for RB Leipzig. Her er det blevet til fem mål og to assists. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Se den samlede Bundesliga-stilling her

Bo Henriksen efter storsejr: Det var ikke magi – det var energi

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P