Bundesligaen

Henriksen-mesterstykke: Mainz udraderer Dortmund

Bo Henriksen og Mainz ligger igen over nedrykningsstregen i Bundesligaen, hvor der bare mangler en kamp i sæsonen. Lørdag vandt Henriksen og co. med 3-0 over de friske Champions League-finalister fra Dortmund.

Henriksen og Mainz-spiller krammer efter sejren over Dortmund
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
| MEWA ARENA | 11 maj 202418.30
FSV Mainz 05
FSV Mainz 05
v v u u u
3 : 0
Slut
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
u t v v v
L. Barreiro
12′
J. Lee
19′
J. Lee
23′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′
  • Bo Henriksen og Mainz fik en gave forud for kampen, da FC Köln besejrede Union Berlin. Og Mainz takkede ved at bringe sig foran allerede efter 12 minutter ved Leandro Barreiro, som satte sidste fod på et flot Mainz-angreb
  • Og bare syv minutter senere kunne jublen igen bryde ud på Mewa Arena, da sydkoreanske Jae-Sung Lee straffede et forfærdeligt målspark fra Dortmunds målmand Alexander Meyer. 2-0 til Mainz, som ikke var færdige
  • Bare fire minutter efter sin første kasse gjorde Lee det nemlig til 3-0, da han udnyttede Berreiros fine oplæg. Det blev ikke bare første halvlegs, men kampens sidste scoring. Mainz kravler dermed over nedrykningsstregen og møder i næste uge Wolfsburg i sæsonens sidste kamp

Mainz 1-0 Dortmund (Leandro Barreiro, 12′)
Mainz 2-0 Dortmund (Jae-Sung Lee, 19′)
Mainz 3-0 Dortmund (Jae-Sung Lee, 23′)

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P