Kæmpe Köln-comeback giver livline til Bo H. og Mainz

FC Köln skulle bruge en sejr mod Union Berlin for at undgå nedrykning lørdag eftermiddag i Bundesligaen. Köln var nede med 0-2, men fik på nærmest mirakuløs vis vendt kampen til en 3-2-sejr. Gode nyheder for hjemmeholdet, men også for Bo Henriksen og Mainz 05.

Det var ‘vind eller forsvind’ for FC Köln lørdag eftermiddag hjemme mod Union Berlin.

Gedebukkene lå inden kampen fem point efter gæsterne på den rigtige side af nedrykningsstregen, og skulle derfor bruge en sejr for at holde liv i Bundesliga-drømmen.

Men det startede skidt for Köln, som efter 20 minutters spil var nede med hele 0-2. Det betød samtidig, at Mainz og Bo Henriksen havde fire point op til overlevelse.

Men så vågnede FC Köln.

I det 45. minut fik FC Kölns Florian Kainz reduceret på et straffespark, og i anden halvleg blæste hjemmeholdet for alvor til angreb.

Uret tikkede dog den forkerte vej for Köln, men tre minutter før tid kom udligningen, da Tigges fik headet bolden ind bag Rønnow i Berlin-målet.

Köln var dog tvunget til en sejr, og i det tredje minuts overtid brød ekstasen ud, da Damion Downs fik skrabet bolden ind til nettet til 3-2.

Dermed er Köln fortsat under stregen, men har kun tre point op til Union Berlin på den rigtige side. For Bo Henriksen og Mainz er der blot et enkelt point op til overlevelse.

Mainz møder Dortmund senere lørdag aften og kan med et enkelt point bytte plads med Union Berlin. Opgøret fløjtes op klokken 18:30 og kan ses på See og Viaplay.