Allsvenskan

Salech slagter Stockholm i Allsvenskan

Endnu en dansk duel i Allsvenskan endte med at have en dansk helt, da det tidligere Brøndby-talent Yousef Salech fik lynet to gange imod Mads Døhr Tychoesen og Benjamin Tiedemann. Se målene her.

Yousef Salech i kamp for IK Sirius i Allsvenskan.
B. Celina
90’+6′
E. Milleskog
25′
Y. Salech
54′
Y. Salech
63′
45′
90′
  • Det tidligere Brøndby-talent Yousef Salech var lørdag eftermiddag med til at tvære AIK Stockholm ud på hjemmebane i den svenske hovedstad

• Gæsterne fra Sirius åbnede kampen efter 25 minutter, da Salechs angrebspartner, Noel Milleskog, kælent tog bolden ned i AIK-feltet og bankede bolden ind til 0-1

• I anden halvleg tog Yousef Salech over, da han først prikkede bolden ind fra tæt hold og ti minutter senere tog sagen i egen hånd, stjal bolden midt på banen og gjorde det til 0-3 – i kampens døende sekunder fik AIK reduceret takket være Bersant Celina