Premier League

Rørt Luton-boss: I sidste ende var det bare for meget for os

Luton Town tabte lørdag til West Ham og rykker dermed ned fra Premier League. Efter kampen takkede Lutons manager hele klubben.

Rob Edwards i tårer efter Lutons nederlag
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Luton Town må en tur i Championship efter sommer.

Den lille klub fra Kenilsworts Road tabte lørdag til West Ham, og selvom der stadig var en teoretisk mulighed for overlevelse efter kampen, så er det ikke noget Rob Edwards regner med.

Luton har en markant dårligere målscore end Nottingham Forest på den rigtige side af stregen, og derfor var det en rørt Edwards, der mødte pressen efter kampen.

Til sidst i lørdagens kamp fremviste Lutons fans et banner med teksten ‘Vi er stolte af dig’ henvendt til Edwards, som stod med tårer i øjnene efter kampen.

– Jeg var følelsesladet til sidst over den måde vores fans reagerede på. Jeg må bare sig tak til spillerne, staben og vores fans. Vi har ikke nået målstregen, men vi har gjort det før, og vi kan vende tilbage til Premier League igen, udtaler Edwards ifølge BBC.

– Det handler om resultater, men vores fans har vist forståelse, medfølelse og total støtte. Der er en forbindelse og et bånd, som man kan se. Det sker ikke så tit.

Rob Edwards i tårer efter Lutons nederlag
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Luton Town har tabt 23 gange i denne sæson, men alligevel ser Edwards med positive øjne på Lutons præstationer i Premier League.

– Vi er vokset så meget, og klubben bevæger sig kun i én retning. Den udvikling, som holdet har vist, gør mig virkelig stolt. Jeg tænker på, hvordan vi klarer os, og at vise den mentalitet, som vi har været i stand til, gør os alle bedre.

Luton har det ene ben i Championship

– I sidste ende har det bare været for meget for os, slutter Edwards.

Luton møder i sidste runde Fulham på hjemmebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P