NordicBet Ligaen

AaB-chef: Ahlmanns værdier er unikke

I AaB fortsætter Jakob Ahlmann ikke i den stribede rød-hvide trøje efter denne sæson. Men han holder fast i en rolle i klubben, og det glæder sportsdirektøren.

Ole Jan Kappmeier til AaB kamp
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Jakob Ahlmann lægger støvlerne på hylden i AaB til sommer.

Men den nordjyske ‘one-club player’ er dog ikke helt færdig i klubben. Og det glæder sportsdirektøren på Hornevej.

– Vi har i et stykke tid haft gode og konstruktive drøftelser med Jakob Ahlmann om fremtiden, og vi er glade for, at han har takket ja til en ny rolle i staben omkring førsteholdet, siger Ole Jan Kappmeier til klubbens hjemmeside.

Ahlmann, der har tre A-landskampe for Danmark, bliver tilknyttet i en rolle som scout, og der er nogle særlige værdier hos den hurtige back, som også fremover passer godt ind i AaB.

– Alene tallene og meritterne fortæller alt om, at Jakob har haft en meget flot karriere i AaB, og når man dertil kan lægge hans menneskelige egenskaber, så har man er person, der altid har repræsenteret AaB på værdig vis, konstaterer Ole Jan Kappmeier.

Bekræftet: Ahlmann indstiller fodboldkarrieren

– Udover selvfølgelig sin indsigt i fodboldspillet og i fodboldverdenen generelt, så er vi overbeviste om, at også netop hans menneskelige egenskaber kan bidrage positivt i den nye rolle, og den del vil med Jakobs fortsatte gang på Hornevej dermed også have indvirkning ind i staben, den nuværende trup og hos de spillere, som i fremtiden kommer op fra AaB Akademiet, påpeger Ole Jan Kappmeier.

AaB har fire kampe tilbage i NordicBet Ligaen og spiller næste kamp den 11. maj ude mod Sønderjyske, der netop er rykket op i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P