Premier League

Vanvidsrygte: Ipswich vil hente ombejlet Arsenal-spids

Ifølge det britiske medie TeamTalk vil Ipswich Town, der netop er rykket op i Premier League, hente Arsenals Eddie Nketiah til sommer.

Nketiah og Havertz jubler sammen efter et mål mod Burnley.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er fart på Premier Leagues nye dreng i klassen.

Ipswich Town har ganske sensationelt formået at rykke op to sæsoner i træk, og klubben skal dermed spille Premier League fra næste sæsons begyndelse.

Og stigningen i sværhedsgrad kræver forstærkning, hvilket Ipswich, ifølge det engelske medie TeamTalk, er meget ambitiøse omkring. Ifølge mediet er oprykkerne nemlig ude efter en af angriberne fra ligaens nuværende førerhold, Arsenal.

Der er tale om Eddie Nketiah, som mediet beskriver som det øverste navn på klubbens transferliste, der angiveligt tæller mange navne.

Nketiah er altså det ultimative mål for Ipswich i det kommende transfervindue, hvis TeamTalks kilder taler sandt.

Men det bliver nok ikke uden konkurrence, hvis der skal kæmpes om den lynhurtige angribers underskrift.

Crystal Palace og West Ham har nemlig begge været meldt interesserede i Nketiah ad flere omgange, hvor især Palace er blevet nævnt som længerevarende beundrere af den 24-årige englænder.

Om der kan blive en åbning for Ipswich, fordi Palaces nuværende angriber Jean-Phillipe Mateta har fået mål i støvlerne, må tiden vise.

Nketiah er den mest scorende U-21 landsholdsspiller i Englands historie.

På trods af dette er han kun startet inde 10 gange for Arsenal i indeværende sæson. Dog er han kommet i spil fra bænken 17 gange.

I alt har den 24-årige angriber formået at lave fem mål i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P