Premier League

Palace’ dynamiske duo efter storsejr: Ikke overraskende

Crystal Palace’ stjerneduo, Michael Olise og Eberechi Eze, var ikke overraskede over egne evner efter storsejren over Manchester United mandag aften.

Crystal Palace-spillerne fejrer scoring mod Manchester United i Premier League
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Ydmygende.

Sådan må det ses med Manchester United-brillerne på, efter Crystal Palace storsejrede over The Red Devils mandag aften.

Men spørger man et af Crystal Palace‘ stjerneskud Eberechi Eze, kommer 4-0-sejren ikke som et overraskelse.

Det fortæller han til BBC efter kampen.

– Jeg synes, det her siger meget. Det er et stort ‘statement’, men det er ikke overraskende. Vi ved, hvad er i stand til, og vi ved, hvad vi kan. Den kvalitet, der er i vores omklædningsrum, er høj, så vi ser det ikke som en overraskelse. Vi ved, hvad kom her for at gøre i dag, og det virkede, siger Eze.

Ezes holdkammerat Michael Olise var et af Palace-mandskabets omdrejningspunkter i kampen – lige som han har været det meste af sæsonen for Oliver Glasners tropper.

Og ham havde Eberechi Eze også roser at dele ud til.

– Han bringer en masse. Det kan man se på de to mål, han scorer i dag (mandag, red.), man kan se den kvalitet, han besidder. Man vil gerne spille med spillere som ham, siger han.

Eze er ikke alene om at uddele roser. Michael Olise gengælder sin holdkammerats fine ord og fortæller, at holdet godt ved, hvad de er i stand til, når de spiller på hjemmebane.

– Han er en topspiller, han har kvalitet, han kan drible, afslutte, alt. Vi har spillet sammen noget tid nu, ikke så meget, som vi ville, men når vi spiller sammen, så nyder vi det meget.

– Det har været en god aften. Vi har arbejdet hårdt og fokuseret på os selv, og vi ved, hvad vi kan bringe til bordet, når vi spiller på hjemmebane. Vi har fansenes opbakning, så jeg tænkte bare; ‘Let’s go’, siger Olise.

Dansker-drama: Højlund og Joachim Andersen helt uenige

Crystal Palace indtager nu 14. pladsen i Premier League, og den højeste placering, London-holdet kan nå med de to kampe, der er tilbage af sæsonen, er en 12. plads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P