V. Osimhen
51′
45′
90′

Jesper Lindstrøm fik sin første start for Napoli siden december, da de forsvarende mestre spillede 1-1 ude mod Udinese mandag aften.

Hjemmeholdet fra Udine havde ligeledes en dansker med i form af den tidligere AGF-stopper Thomas ‘TK’ Kristensen.

Og netop Thomas Kristensen fik en hovedrolle, da han lagde op til Isaac Success’ scoring dybt inde i overtiden.

Kampens første mål blev scoret af Victor Osimhen efter 51 minutter, men Napolis føring holdt indtil det andet minut af tillægstiden, hvor ‘TK’ og Success sikrede Udinese det ene point.

Et point, der kan vise sig at blive uhyre vigtigt for Udinese på 18. pladsen, der nu blot har to point op over stregen til Empoli på 17. pladsen.

Napoli indtager nu ottendepladsen i Serie A med 51 point.

U17-truppen er udtaget: De skal forsøge at vinde EM

Fiorentina, der er på niendepladsen, har 50 point og en kamp i hånden.