3F Superligaen

Fem år mere: FCM forlænger med målmandstalent

Liam Selin, der spiller på klubbens U18-hold får en lang aftale i FC Midtjylland, der har store forventninger til svenskeren.

Liam Selin får lang aftale i FCM.
Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland forlænger aftalen med deres 18-årige svenske målmandstalent, Liam Selin.

Det bekræfter klubben på deres hjemmeside.

Og det er en ung mand, som midtjyderne har stor tiltro til. Derfor har man givet Selin en femårig aftale. Klubbens målmandstræner Lasse Heinze siger.

– Liam er dygtig med fødderne. Han har et rigtig fint spark og gode færdigheder i spillet med bolden. Han har nogle kompetencer, der for os er spændende at arbejde videre med.

– Samtidig er han en stor målmand, som har nogle kompetencer, der for os er spændende at arbejde videre med, siger Lasse Heinze.

Den unge svensker selv er også rigtig glad for aftalen.

– Jeg er et godt sted lige nu og har nogle dygtige målmandstrænere. Samtidig er faciliteterne i topklasse , siger målmanden.

– Der skal stå ‘Liam’ på feltet
Liam Selin måler lige over to meter i højden, så han har en stor fordel, når de høje bolde kommer ind i feltet.

Det er et område, som der er fokus på fremadrettet.

– Jeg vil gerne være mere dominerede i feltet. Det skal være mit, og der skal stå ‘Liam’ på det fra næste sæson, siger han.

Den femårige aftale tyder på, at der er store forventninger til svenskeren, som også selv har ambitioner om førsteholdsfodbold, en top 5-liga og så en plads på det svenske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P