Vildt og vigtigt Wolfsburg-comeback mod Freiburg

Wolfsburg er endnu ikke endegyldigt ude af nedrykningskampen i Bundesligaen, men lørdag tog danskerklubben et meget vigtigt skridt med en sejr over Freiburg.

Wolfsburg-træner Ralp Hasenhüttl med sine spillere.
S. Bornauw
42′
M. Arnold
82′
M. Lacroix
90′
45′
90′
  • Med to sejre i træk ligner Wolfsburg mere og mere et hold, der også spiller i Bundesligaen efter sommerferien

• Lørdag slog danskerklubben Freiburg 1-2 efter en vild kamp i Schwarzwald. Kort før pausen scorede Sebastiaan Bornauw selvmål, men efter en god times spil blev omstændighederne bedre for gæsterne, da Freiburgs Kiliann Sildillia blev smidt ud

• Maximilian Arnold udlignede med otte minutter tilbage af kampen, men bare fire minutter senere fik Freiburg tilkendt straffespark. Roland Sallai missede dog forsøget fra pletten, og tre minutter senere blev Maxence Lacroix så den store helt for Volkswagen-klubben

Du kan se mål og highlights fra kampen i videoen over artiklen.