Premier League

Medie: Ten Hag stiller krav til United – kan sige op

Erik ten Hags position som manager i Manchester United har været til debat flere gange i løbet af denne sæson, og nu forlyder det, at den hollandske træner kan ende med at smutte på eget initiativ, hvis klubben ikke indfrier hans krav.

Erik ten Hag på sidelinjen under Manchester Uniteds kamp mod Bournemouth.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Er Erik ten Hag manager i Manchester United efter sommer eller ej..?

Det har været blandt de helt store spørgsmål, siden Sir Jim Ratcliffe endelig overtog styringen af klubben kort før årsskiftet.

Flere gange har der været meldinger om, at Erik ten Hag snart er fortid i klubben, mens Erik ten Hag selv har været ude at sige, at han bestemt regner med at fortsætte som cheftræner i klubben i næste sæson.

Noget tyder dog på, at Erik ten Hag er ved at være træt af alle spørgsmålene vedrørende sin fremtid i den engelske storklub.

I hvert fald skulle hollænderen nu ifølge The Mirror have taget skeen i den anden hånd. Han stiller angiveligt nu krav til Sir Jim Ratcliffe og co.

For selvom Erik ten Hag har over et år tilbage af sin nuværende kontrakt med klubben, så vil hollænderen nu have forsikring om, at han fortsætter i klubben – ellers vil han muligvis sige op, beretter mediet.

Det fremgår, at en sådan bekræftelse sandsynligvis vil ske i form af en kontraktforlængelse. Der forlyder dog intet om, hvorvidt Manchester United vil imødegå Ten Hags krav eller ej.

Erik ten Hag tiltrådte som manager i Manchester United i sommeren 2022.

Siden er det blevet til 106 kampe i spidsen for Premier League-storklubben med et pointsnit på 1,92, hvilket i skrivende stund rækker til en syvendeplads i ligaen.

Manchester United skal i aktion senere søndag, når klubben møder Coventry i FA Cup-semifinalen klokken 16:30. Opgøret kan følges på Discovery+, TV3 MAX og Viaplay.

Findes Sanchos fremtid i United? Ten Hag åbner døren

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P