Premier League

Arteta storroser offensivprofil: Han er en lille magiker

Arsenal-manager Mikel Arteta har store roser til overs for en af sine offensivprofiler efter lørdagens sejr mod Wolves.

Leandro Trossard jubler efter sin scoring for Arsenal
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal er tilbage på førstepladsen efter klubbens 0-2-sejr mod Wolves lørdag aften.

Selvom førerpositionen i Premier League allerede kan skifte hænder i løbet af de kommende dage, så var det en glad Arsenal-manager i form af Mikel Arteta, der efterfølgende mødte pressen.

Her sendte han store roser til en af målscorerne fra opgøret, nemlig belgiske Leandro Trossard, som han blandt andet kalder for en magiker.

Leandro Trossard har ikke for alvor sikret sig en fast plads i startelleveren i Arsenal, men han får godt med spilletid fordelt på startere og indskiftninger.

– Trossard er en rigtig god spiller. Han er en lille magiker. Han kan score, når man mindst venter det, og i de fleste situationer er han en stor trussel mod modstandernes forsvar, indleder Arteta sin ros og fortsætter:

– Han er en cool og sammensat spiller, og så kan han dække mange forskellige positioner. Det er en nydelse at have en spiller som ham på holdet.

Leandro Trossard har i denne sæson spillet 29 af Arsenals 33 Premier League-kampe. 16 gange har det været som indskifter.

I alt er det blevet til ni mål og en enkelt assist i Premier League for Trossard i denne sæson.

Liverpool kan allerede søndag spille sig a point med Arsenal på førsteplads. Her møder Merseyside-klubben Fulham klokken 17:30. Opgøret kan følges direkte på See og Viaplay.

Befriende sejr for Arsenal: Har været følelsesmæssigt hårdt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P