Serie A

Napoli i ny fadæse – taber til bundhold

Napoli tabte lørdag aften til Empoli i den italienske Serie A, og dermed begynder drømmen om europæiske pladser langsomt at svinde ind for de hårdtprøvede napolitanere.

Zielinski tørrer sig om næsen for Napoli
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Det går mildt sagt rigtig dårligt for de forsvarende italienske mestre, Napoli.

Det er ikke mange uger siden, storklubben blev klædt af på eget græs, og forud for lørdagens kamp lå holdet på ottendepladsen i Serie A.

Napoli havde hårdt brug for de tre point for at holde trit med de øvrige hold på de vigtige Champions League-adgangsgivende pladser.

Men udekampen mod Empoli, som før opgøret lå ét point over nedrykningsstregen, blev langt fra noget nemt opgør for Napoli, som havde danske Jesper Lindstrøm på bænken i hele opgøret.

Napoli kom bagud allerede efter fire minutter, da Empolis angriber Alberto Cerri stangede det upåagtede hjemmehold foran.

Gæsterne stillede til start med det tunge skyts og havde både stjernerne Victor Osimhen og Khvicha Kvaratskhelia med i den forreste linje.

Alligevel blev der blot registreret en enkelt afslutning i første halvleg fra Napoli, som altså gik til pause bagud.

Napoli og Lindstrøm ydmyget på hjemmebane mod Atalanta

I anden halvleg kom Napoli bedre med og havde langt størstedelen af spillet, men det hårdpressede mandskab fik bolden ind bag Empolis keeper.

Derfor tager værterne en overraskende sejr, som giver dem luft til nedrykningsstregen. Napoli ligger på ottendepladsen i Serie A, men med to kampe mere end Atalanta på syvendepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P