Napoli og Lindstrøm ydmyget på hjemmebane mod Atalanta

Napoli led lørdag et smertefuld nederlag hjemme mod Atalanta i den italienske Serie A. Dermed er der fem point mellem de to klubber i kampen om rækkens sjetteplads, som giver adgang til europæisk fodbold.

Atalantas spillere jubler efter scoring mod Napoli i Serie A

To point adskilte inden kampen Napoli Serie A’s syvendeplads med Atalanta på sjettepladsen.

Derfor ville hjemmeholdet også overhale Atalanta med sejr, men sådan skulle det langtfra gå lørdag middag.

Danske Jesper Lindstrøm måtte nok engang tage til takke med en plads på bænken på Stadio Diego Armando Maradona.

Det bølgede frem og tilbage i kampens indledning, men efter 26 minutter faldt den første scoring. Atalanta-midten Miranchuk fik skrabet en løs bold ind over stregen inde i det lille felt. 0-1.

Og det skulle blive endnu værre for Napoli i første halvleg.

Miranchuk var igen i spil, denne gang i oplæggerens rolle, da han fandt Gianluca Scamacca, som køligt sparkede gæsterne foran 0-2 kort før pause.

I anden halvleg var Napoli tvunget frem på banen, og efter 53 minutter ramte hjemmeholdet stolpen to gange på ti sekunder, men ind ville bolden ikke.

Jesper Lindstrøm blev skiftet ind med 25 minutter på uret. Danskeren havde en afslutning langt over mål, men ellers blev det endnu en kamp uden det store aftryk.

Få minutter før slutfløjt drev Atalanta-offensiven nok en gang gæk med Napoli-defensiven, og Teun Koopmeiners sparkede bolden ind til slutresultatet 0-3.

Dermed er der fem points forskel på de to mandskaber i Serie A. Napoli møder i næste runde Monza. Atalanta skal i aktion allerede på onsdag, hvor Fiorentina venter i semifinalen i Coppa Italia.