3F Superligaen

AGF-keeper om fremtid: Ønsker den på plads hurtigst muligt

Bailey Peacock-Farrell har især i foråret leveret en række strålende præstationer i AGF-målet. Nordirerens lejeaftale med aarhusianerne udløber til sommer, og der er samtaler i gang vedrørende en fortsættelse i AGF. Står det til målmanden, må fremtiden gerne snart falde på plads.

Foto redder et forsøg i kampen mellem AGF og Brøndby IF på Ceres Park.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Otte kampe.

Det er antallet af kampe, som Bailey Peacock-Farrell har tilbage at spille som AGF-målmand. Lejeaftalen med Premier League-klubben Burnley udløber nemlig til sommer.

Men der bliver arbejdet i kulisserne på, at den 27-årige keeper også har en fremtid i Aarhus på den anden side af sommerferien. En fremtid som ifølge Peacock-Farrell gerne hurtigt må falde på plads.

Bailey Peacock-Farrells kontrakt i Burnley udløber til sommer samtidig med lejeaftalen i AGF, hvilket jo umiddelbart lyder til at gøre et skifte til AGF nemt.

Men Premier League-klubben har en option på forlængelse med deres nordirske landsholdsmålmand, og derfor skal der falde en aftale på plads mellem englænderne, Peacock-Farrell og AGF, før fremtiden kan fortsætte i Aarhus.

Samtaler omkring et skifte er i gang mellem parterne, fortalte AGF-cheftræner, Uwe Rösler, efter seneste superligakamp mellem AGF og Brøndby IF.

Bailey Peacock-Farrell har erobret pladsen som førstemålmand i AGF, og efter en kort skadespause i foråret har han fortsat de gode præstationer i målet. Foto: Tobias Thomasen.

Det bekræfter Peacock-Farrell, da campo.dk møder ham efter træningen på Fredensvang. Der er dog flere ting, der skal falde på plads, før keeperen kan fortsætte i AGF.

– Min agent og jeg har snakket med AGF og Burnley, men jeg kan ikke gå dybere ind i det, fordi der er så meget, der kan ske i forhold til Burnleys placering i Premier League, og om Burnley vil lave en handel. Så ja, bolden ruller på deres side, siger Peacock-Farrell til campo.dk.

Burnley er i skrivende stund på en 19. plads i Premier League. Dermed ligger klubben under nedrykningsstregen og har seks point op til Nottingham Forest på den redningsgivende side af stregen.

Rösler om Peacock-Farrells fremtid i AGF: Agenten var her

Til spørgsmålet om, hvad Peacock-Farrell ønsker, der kommer ud af samtalerne, svarer han:

– Jeg ønsker at få min fremtid på plads så hurtigt som muligt. Det er hovedmålet.

Bailey Peacock-Farrell tager sammen med holdkammeraterne i AGF hul på sæsonens sidste otte kampe på mandag.

AGF-keeper om voldsomt sammenstød: Jeg er ret heldig

Her møder klubben på udebane FC Nordsjælland i Superligaen, som aarhusianerne for nylig slog to gange i Pokalens semifinale. Opgøret på udebane spilles mandag klokken 19.00.

Du kan se opgøret mellem FC Nordsjælland og AGF på Right To Dream Park i TV på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P