Europæisk Klubfodbold

Officielt: Disney+ skal vise europæisk fodbold i Danmark

De næste tre år bliver det streamingtjenesten Disney+, der kommer til at vise kampe fra Europa League og Conference League.

Europa League og Conference League bliver fremover vist af Disney+.
Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

Disney+ har gjort sit indtog i europæisk fodbold.

Således oplyser streaminggiganten tirsdag i en pressemeddelelse, at man har indgået en aftale, så man de næste tre år skal vise både Europa League og Conference League.

Aftalen betyder, at Disney+ kommer til at streame mere end 340 europæiskie kampe i Danmark per sæson.

Dermed skal man punge op med 49 kroner om måneden de næste tre år, hvis man har intentioner om at følge sit hold i Europa League eller Conference League – eller bare gerne vil se kampe fra de to turneringer generelt.

Aftalen mellem Disney+ og de to UEFA-turneringer træder i kraft fra næste sæson.

Kampene er inkluderet i det normale Disney+-abonnement. Man får med andre ord også adgang til resten af indholdet på streamingtjenesten, eksempelvis Star Wars og Marvel-filmene.

– Det er fantastiske nyheder for Disney+ kunder i Danmark, som kan glæde sig til, at UEFA Europa League og UEFA Conference League bliver en del af deres abonnement uden yderligere betaling ved siden af vores uovertrufne udvalg af film og serier.

– Vi har stor erfaring indenfor sport gennem vores sportskanal ESPN og er dedikerede til at skabe produktioner af høj kvalitet for spillerne, fansene og vores kunder på Disney+, siger Hans van Rijn, administrerende direktør, The Walt Disney Company Nordic & Baltic, i pressemeddelelsen.

Efter sommerferien vil tre af fire danske klubber i de europæiske turneringer kunne ses på Dinsey+.

Vinderen af Oddset Pokalen, hvor AGF og Silkeborg IF er finalister, indtræder i den første kvalifikationsrunde til Europa League.

Superligaens andenplads samt vinderen af kampen mellem nummer tre og nummer syv indtræder i anden kvalifikationsrunde i Conference League.

Også vinderen af 3F Superligaen kan meget vel havne i en af de to Disney+-turneringer, hvis ikke det bliver til lutter sejre i Champions League-kvalifikationen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P