3F Superligaen

Skuffet Dalsgaard efter udligning: Værre er det ikke

FCM-anføreren peger på, at det er status quo i toppen af Superligaen, selvom hans mandskab smed to point dybt inde i overtiden.

Henrk Dalsgaard forsvarer i FC Midjyllands kamp mod FC København.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland – og Brøndby IF – kiggede ind i, at FCK var tæt på at være skakmat i spillet om det danske mesterskab.

Men et sent straffespark til FCK i Herning ændrede spillebrættet lidt. Og det er Henrik Dalsgaard naturligvis skuffet over.

– Det er selvfølgelig tough. Det gør det hele lidt lettere, at jeg synes, vi leverer en god præstation. Men det er klart, vi er super ærgerlige over at smide den til sidst, siger han til FCM.dk.

Hvis midtjyderne havde holdt fast i de tre point, ville de være hele ni point foran FCK. Og alene i spidsen af Superligaen. Men forsvarsspilleren hæfter sig ved det positive.

– Værre er det ikke. Vi er jo fortsat fuldstændig status quo. Så vi har en fed kamp i næste uge mod Brøndby, og den glæder vi os til.

– I kampen i dag kommer vi fint fra start, og så får de et mål lidt ud af det blå. Så har vi en lille chilener, der tager fat i bolden og laver nogle magiske ting, siger Dalsgaard.

Den ‘lille chilener’ er Dario Osario som lavede et flot oplæg til FCM’s 1-1 mål og siden selv scorede et drømmemål til 2-1. Se højdepunkterne fra kampen på linket nedenunder.

Highlights: Stor VAR-dramatik i topkamp i Herning

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P