Highlights: Stor VAR-dramatik i topkamp i Herning

FC Midtjylland vendte 0-1 til 2-1 i første halvleg. Men på et sent straffespark reddede FCK et point – og gav sig selv fornyet håb i mesterskabskampen.

Superligakampen mellem FC Midtjylland og FC København på MCH Arena i Herning søndag den 14. april 2024.
FC Midtjylland
v v v t v
2 : 2
FC København
t v v t t
F. Gluda Djú
20′
D. Osorio
41′
A. Cornelius
11′
K. Diks
90’+4′
45′
90′
  • FC Midtjylland stod med de tre point i hænderne. Men dybt inde i overtiden begik Joel Andersson straffespark, som Kevin Diks scorede på.
  • FC København er derfor fortsat seks point efter både Brøndby og FC Midtjylland på førstepladsen.
  • Udeholdet kommer ellers foran ved et Andreas Cornelius-mål. Angriberen var blevet foretrukket i angrebet. Og det var en fornuftig beslutning.
  • Men FCM svarede hurtigt igen.. Efter godt opspil fandt Dario Osorio sin holdkammerat Franculino, der satte bolden ind.
  • Drømmemål i første halvleg. Dario Osorio scorede en kandidat til årets mål i Superligaen. Fra kanten af feltet helflugtede han uimodståeligt bolden op i hjørnet.
  • Anden halvleg var på ingen måde lige så underholdende som den første. Der var mange dueller men ikke rigtigt optræk til store muligheder. Men i overtiden var der dramatik. Det betyder, at der fortsat er stor spænding om, hvem der skal vinde mesterskabet.

FC Midtjylland 0-1 FC København (Andreas Cornelius 11′)

FC Midtjylland 1-1 FC København (Franculino, 20′)

FC Midtjylland 2-1 FC København (Osorio, 41′)

FC Midtjylland 2-2 FC København (Kevin Diks(straffe), 90+4′)