3F Superligaen

OB-fans sender flere stikpiller til klubben

OB’s fans tændte både romerlys og fremviste flere bannere målrettet sikkerhedspersonalet på Nature Energy Park. Flere af de inkarnerede OB-fans har været utilfredse med håndteringen af en månedgammel sag.

OB's fans holder et banner og romerlys op på tribunen
Foto: Nicolaj Rønstrup

Utilfredsheden har været stor blandt flere af OB’s inkarnerede fans.

Sagen tager sit udspring i marts, hvor F.C. København gæstede Odense, og de fynske fans tændte romerlys på Richard Møller Nielsen-tribunen.

Sikkerhedspersonalet på stadion løb ind på tribunen og slukkede romerlysene, mens de endnu brændte. Det har skabt røre i de fynske fanskredse, som mener, det var decideret farligt.

Derfor har der været utilfredshed fra fansene, og selvom sagen er knap en måned gammel, så er det ikke glemt.

I hjemmebanenederlaget til Vejle var de fynske fans ude med et budskab, og til fredagens kamp mod Viborg blev endnu et kapitel skrevet.

Her kunne OB’s fans fremvise et banner med teksten ‘Tillykke med det flotte regnskab. Lad os tænde et lys for jer’. Banneret var ledsaget af et tændt romerlys.

Odense Sport og Event, som er selskabet bag blandt andet OB, kunne i starten af april, præsentere sit bedste regnskab nogensinde, og det markerede OB-fansene altså ved at tænde netop et romerlys.

OB’s fans fremviste et banner og tændte et romerlys i første halvleg. I anden halvleg havde fansene et nyt budskab. Foto: Nicolaj Rønstrup

OB’s fans var ikke færdige. I anden halvleg blev et nyt banner holdt op, denne gang var teksten målrettet sikkerhedschefen på Nature Energy Park, Kim Hye.

– Sender du dine slaver ind igen, Kim? Eller er det slut med personskader hos uskyldige OB-fans?, lød spørgsmålene fra OB’s fans.

OB's fans holder et banner og romerlys op på tribunen
I anden halvleg tændte OB’s fans på ny romerlys. Foto: Nicolaj Rønstrup

Romerlys og pyroteknik har der været masser af i den seneste tid i Superligaen. Blandt andet i derbyet mellem F.C. København og Brøndby, som resulterede i en – mente ledelsen i Brøndby – historisk hård straf.

Brøndby-boss slår tilbage: Nytteløst at anke

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P