Jess Thorup og FC Augsburg slår Union Berlin sikkert

Det blev til en sikker sejr, da Jess Thorups FC Augsburg slog Union Berlin på hjemmebane i Bundesligaen fredag aften.

FC Augsburgs danske manager, Jess Thorup.

Det blev tl en sikker sejr til FC Augsburg, da Union Berlin lagde vejen forbi fredag aften i Bundesligaen.

Her vandt Jess Thorups tropper med 2-0 i en kamp, hvor Union Berlin egentlig var det hold med flest chancer.

Hovedstadsklubben havde nemlig 17 skud i kampen, hvor kun tre af dem var inde for målrammen, mens Augsburg havde 10 skud og fire på kassen.

Efter en begivenhedsfattig første halvleg var det Phillip Tietz, der åbnede scoringen for hjemmeholdet efter 47 minutter.

Sven Michel lukkede og slukkede kampen med ni minutter igen af ordinær spilletid, selvom der skulle et VAR-tjek til for at anerkende målet.

FC Augsburg indtager nu syvendepladsen i ligaen, hvor man bestemt stadig er med i kampen om europæiske pladser.

Mindre sjovt er det for Union Berlin i øjeblikket, efter de sidste år imponeret så meget i Bundesligaen.

Frustreret Søren Krogh: Kan ikke bruge det her til noget

I skrivende stund indtager Union Berlin 13. pladsen med 29 point, og med syv kampe tilbage ligner det ikke, at der kan nås nogle sjove pladser.