Europa League

Alonso om at træne i Premier League: En dejlig tanke

Xabi Alonso var en ombejlet herre, men har afvist at skifte væk fra Bayer Leverkusen til sommer. Men på pressemødet forud for Europa League-kvartfinalen mod West Ham åbner spanieren op om et fremtidigt skifte til de britiske øer.

Xabi Alonso spejder ud for Bayer Leverkusen mod Union Berlin i Bundesligaen
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Skriverierne om Xabi Alonso var så intense, at han så sig nødsaget til at slå sin forpligtigelser overfor Bayer Leverkusen fast.

Den succesfulde spanier skifter ikke til hverken Bayern München eller Liverpool til sommer, men fortsætter i stedet i Bayer Leverkusen.

Holdet er i spil til at vinde The Treble i denne sæson. På lørdag kan de sikre sig sit første Bundesliga-trofæ, og de er i finalen i DFB Pokal. Torsdag aften venter West Ham i kvartfinalen i Europa League.

På pressemødet forud for kampen blev Alonso spurgt, om han kunne forestille sig at skifte til Premier League en dag.

– Man ved aldrig, lige nu har jeg nok at tænke på, udtalte den 42-årige manager ifølge Liverpool Echo, og fortsatte:

– Men jeg er stadig ung som træner, og det er helt sikkert en dejlig tanke. Jeg taler regelmæssigt med nogle kolleger, der træner i Premier League, og de ved, at hver kamp virkelig er svær at forberede sig til og spille.

Xabi Alonso spejder ud for Bayer Leverkusen mod Union Berlin i Bundesligaen
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Som aktiv nåede Alonso at spille 143 kampe i Premier League for Liverpool fra 2004 til 2009. Og den baskeren ser da også et stort lys i den bedste engelske turnering.

– Det er en meget spændende liga med så mange fantastiske spillere, trænere, fantastiske klubber, stadioner – og West Ham er en af dem.

Bayern-fadæse: Bundesliga-guld til Leverkusen?

– Vi møder dem i morgen (torsdag, red.) med stor respekt, men også med stor spænding over, at vi har en fantastisk chance for at spille os videre og fortsætte vores fantastiske sæson, lyder det fra Alonso.

Den første kvartfinalekamp mellem Bayer Leverkusen og West Ham spilles i Tyskland torsdag aften klokken 21 og kan ses på TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P