Bayern-fadæse: Bundesliga-guld til Leverkusen?

Det lignede, at Bayern München havde fuldstændig styr på Heidenheim, men efter pausen kom hjemmeholdet ud som lyn og torden. Se mål og highlights fra kampen lige her.

K. Sessa
50′
T. Kleindienst
51′
79′
H. Kane
38′
S. Gnabry
45′
45′
90′
  • Bayern München indtog inden opgøret favoritværdigheden, da den sydtyske storklub gæstede undertippede Heidenheim – historien blev dog en helt anden

• Cirka ti minutter i pausefløjt åbnede Harry Kane målscoringen, da Serge Gnabry vippede bolden videre til Bayerns målmaskine. Lige før pausefløjtet var det Gnabry selv, som sendte Bayern til pause med en 0-2-føring

• I pausen foretog Heidenheims træner, Frank Schmidt, tre udskiftninger, hvoraf Kevin Sessa var en af dem. Det viste sig at være en glimrende idé, da den 23-årige tysker satte gang i Heidenheim-comebacket med sin reducering til 1-2

• Pludselig var der åben sluse i Bayern-defensiven, for bare ét minut senere udlignede Tim Kleindienst efter et flot indlæg fra Jan-Niklas Beste. Selvsamme Kleindienst blev også dagens mand i skysovs, da han efter 79 minutters spil lukkede kampen til 3-2, og næsten definitivt sendte mesterskabet til Leverkusen

Heidenheim 0-1 Bayern München (Harry Kane, 38′):

Heidenheim 0-2 Bayern München (Serge Gnabry, 45′):

Heidenheim 1-2 Bayern München (Kevin Sessa, 50′):

Heidenheim 2-2 Bayern München (Tim Kleindienst, 51′):

Heidenheim 3-2 Bayern München (Tim Kleindienst, 79′):