NordicBet Ligaen

Officielt: AC Horsens skriver med Marvin Egho

Randers FC’s angriber Marvin Egho fortsætter karrieren i AC Horsens, når kontrakten med randrusianerne udløber til sommer. Det bekræfter NordicBet Liga-klubben tirsdag.

Marvin Egho præsenteret i AC Horsens
Foto: AC Horsens

Mandag bekræftede Randers’ sportsdirektør Eghos sommerexit.

Tirsdag står det klart, at Marvin Egho skal tørne ud for AC Horsens, når næste sæson under Martin Retov sparkes i gang.

Den 29-årige østriger har skrevet under på en kontrakt, som binder ham til Den Gule Fare indtil sommeren 2027. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

I NordicBet Liga-klubben er der stor tilfredshed med udsigten til sommerens forstærkning.

– Vi er glade for og stolte over, at en dygtig og rutineret angriber som Marvin Egho har valgt at fortsætte karrieren i AC Horsens, og der er ingen tvivl om, at han kommer til at løfte vores hold yderligere, udtaler AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

– Vi er i gang med et spændende projekt, hvor ambitionen er oprykning i næste sæson, og kontrakten med Egho er et klart signal om, at vi mener det seriøst.

Marvin Egho præsenteret i AC Horsens
Foto: AC Horsens

Marvin Egho kom til Randers FC i 2019, men efter mere end 150 kampe i klubben er han klar til at tørne ud for AC Horsens.

– Jeg har haft en rigtig positiv dialog med AC Horsens, og jeg har fået et godt indtryk af klubben og den ambitiøse plan, der er blevet præsenteret, udtaler Egho.

– I første omgang gælder det om at rykke op i Superligaen i næste sæson, og derefter skal vi etablere os i den bedste række. Det glæder jeg mig til at være en del af, lyder det fra angriberen.

Marvin Egho har spillet 153 kampe i Randers og scoret 33 mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P