Premier League

Tror ikke på United: Arsenal vinder 100 procent sikkert her

Liverpool-manager Jürgen Klopp kan i næstsidste spillerunde stå i en situation, hvor han er nødt til at holde med Manchester United.

Liverpool-manager Jürgen Klopp gestikulerer i kampen mod Manchester United.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Der resterer syv kampe for alle tre tophold i Premier League.

Med bare ét points forskel mellem Arsenal, Liverpool og Manchester City ser mesterskabsduellen derfor også ud til at gå hele vejen til sæsonafslutningen.

Det betyder også, at Liverpool og Jürgen Klopp kan være nødsaget til at skulle holde med Manchester United, når rivalerne i næstsidste spillerunde tager imod Arsenal.

Efter søndagens deler mellem Manchester United og Liverpool er Jürgen Klopp dog ganske sikker på, at der ikke venter en hjælpende hold fra United, men tyskeren erkender, at han efter alt at dømme vil holde med ærkerivalerne.

– Det vil jeg formentlig. Hvis vi stadig er med, så vil det være fantastisk, så ja formentlig, men Arsenal er et godt fodboldhold, og hvis de (Manchester United, red.) spiller som i dag, så vinder Arsenal den kamp – det er jeg 100 procent sikker på.

Mål fra midten og straffe i derby-drama på Old Trafford

– Jeg er ked af at sige det, men det er et faktum. Vi skulle have vundet begge kampe (mod Manchester United, red.), men det gjorde vi ikke, og det er vores fejl, lød det søndag aften fra Klopp.

For mange fans af både Liverpool og Manchester United vil Manchester Uniteds nedsmeltning på Anfield, hvor Liverpool massakrerede United 7-0, i sidste sæson formentlig stå ganske klart i erindringen.

Efter søndagens pointdeler er 7-0-sejren dog fortsat Liverpools eneste sejr over rivalerne i de seneste seks indbyrdes opgør – hvis man altså tæller en træningskamp i juli 2022 med.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P