Mål fra midten og straffe i derby-drama på Old Trafford

Der var dømt engelsk derby fra øverste hylde, da Liverpool gæstede Old Trafford og Manchester United i Premier League søndag. Se alle højdepunkterne fra kampen her.

Liverpools Andy Robertson i duel med Manchester Uniteds Alejandro Garnacho i Premier League-kampen på Old Trafford.
Bruno Fernandes
50′
K. Mainoo
67′
L. Díaz
23′
Mohamed Salah
84′
45′
90′
  • Et af de absolut største opgør i engelsk fodbold løb af stablen søndag, da Manchester United spillede 2-2 med Liverpool
  • Liverpool kom bedst fra start, da Luis Diaz nettede kampens første mål. United kom dog tilbage i opgøret i starten af anden halvleg, da Bruno Fernandes udnyttede et koks i Liverpool-defensiven og scorede fra midten
  • Efter 67 minutter scorede Uniteds unge wonderkid, Kobbie Mainoo, noget af et drømmemål, da han krøllede den ind på kanten af feltet, men Liverpool rejste sig igen, da Mohamed Salah scorede på straffespark og dermed overgik Alan Shearers rekord med 11 mål i Premier League mod United.