3F Superligaen

Jesper Sørensen før SIF: Advarselslamperne blinker

Trods en stor derbysejr i Parken og en 4-1-sejr senest de to klubber mødtes, så er det en kamp, hvor alle advarselslamper blinker, når Silkeborg IF gæster Brøndby IF mandag, slår BIF-cheftræner Jesper Sørensen fast.

Jesper Sørensen (Brøndby Træner) da OB møder Brøndby i Superligaen på Nature Energy Park i Odense søndag den 25. februar 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Brøndby IF sejrede sikkert med 4-1, senest Silkeborg IF var modstanderen.

Med det in mente samt klubbernes seneste formkurver og placeringer i tabellen burde Brøndby IF tage en sikker sejr, når Silkeborg IF mandag gæster Brøndby Stadion.

Men sådan ser Brøndby IF’s cheftræner, Jesper Sørensen, ikke på sagen. Det slår han fast i et interview med Brøndby TV.

Her fortæller han, at man ikke bare kan gentage det, der skete i den seneste kamp mellem de to klubber. Og derfor er mandagens opgør en kamp, hvor alle advarselslamper blinker.

– Det er med at vide, at vi skal arbejde hårdt, og at vi skal være klar fra start, fordi det her er en kamp, hvor advarselslamperne blinker ud over det hele. Vi har lige vundet 4-1 her for tre uger siden og vundet inde i Parken, og det er klart, at folk vil have en forventning til, at vi bare kommer til at gentage det, men sådan er fodbold bare ikke, siger Jesper Sørensen til Brøndby TV og fortsætter:

– Så vi er klar, og vi kommer med en god plan og har en klar forventning om, at vi kan gøre en god kamp, men vi ved også, at vi er oppe imod et godt hold, der havde det svært her sidst.

Brøndby IF har i de seneste fem kampe hentet 13 point, mens Silkeborg IF blot har hentet et enkelt point.

Ser man på de indbyrdes opgør mellem klubberne, har Silkeborg IF blot sejret én gang i de seneste fem møder, mens Brøndby har sejret fire gange – senest med 4-1 på Brøndby Stadion.

Kampen mellem Brøndby IF og Silkeborg IF sparkes i gang mandag klokken 19:00. Kampen kan følges på TV3+ og Viaplay.

Kent Nielsen før Brøndby: Vi møder Danmarks bedste hold

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P