LaLiga

Præsident frier til Modric med avisannonce: Vil give mening

Hos Dinamo Zagreb har de i den grad tænkt kreativt i bestræbelserne på at lokke Luka Modric tilbage til klubben efter 16 års fravær.

Kroatiske Luka Modric med en tommelfinger i vejret.
Foto: Amr Abdallah Dalsh/Reuters/Ritzau Scanpix

Man kan gøre diskrete tilnærmelser, og så kan man købe en helsidesannonce i landets største avis.

Dinamo Zagrebs præsident har valgt at gå med den anden af de to valgmuligheder i bestræbelserne på at lokke Luka Modric tilbage til den kroatiske hovedstadsklub.

I lørdagens udgave af den spanske avis Marca har den kroatiske klub købt en helsidesannonce, hor bagsiden af en Dinamo Zagreb-trøje påtrykt med rygnummeret 10 og Modric’ navn fylder hele siden.

Annoncen er underskrevet Dinamo-præsident Velimir Zajec, og i bunden er to hashtags med, der lyder henholdsvis #ImaloBiSmisla og #TieneTodoElSentidoMundo, der er henholdsvis kroatisk og spansk og betyder “Det ville give mening” og “Det vil give al mening i verden”.

Til sommer er det 16 år siden, at Luka Modric forlod Dinamo Zagreb til fordel for Tottenham.

Den i dag 38-årige Modric kom til Dinamo Zagrebs ungdomsakademi fra bardomsklubben NK Zadar i sommeren 2001.

Undervejs i sin tid i Dinamo Zagreb var Modric udlejet til både bosniske Zrinjski Mostar og kroatiske Inter Zapresic, inden han i sommeren 2008 skiftede til engelske Tottenham, hvor han nåede at spille 160 kampe over fire sæsoner, inden Real Madrid i 2012 købte ham for 260 millioner kroner.

Luka Modric har indtil videre spillet 522 kampe for Real Madrid, hvor han har kontraktudløb til sommer. Det bringer ham op som nummer 15 på listen over spillere med flest kampe for Real Madrid. Selv hvis han spiller resten af sæsonens kampe for Real Madrid, kan han maksimalt nå op på 535 kampe – det er dog nok til at snuppe 14. pladsen fra Roberto Carlos, der står noteret for 527 kampe.

På rygteplan blev Luka Modric tilbage i 2003-04-sæsonen tilbudt til både Brøndby og BK Frem, men begge klubber takkede angiveligt nej med begrundelsen, at Modric fysisk ikke var stor nok til at begå sig i den danske Superliga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P