Mainz lever: Storsejr til Bo Henriksens bundhold

Mainz kæmper fortsat for at slippe fri af Bundesligaens nedrykningsstreg, men en langhåret dansker har givet både håb og resultater i klubben fra Rheinland-Pfalz.

Bo Henriksen med et skvæt smil, mens han er på tv for Mainz.

Fem point i tre kampe.

Sådan lyder høsten for Bo Henriksen og Mainz i de seneste tre bundesligakampe.

Lørdag slog Mainz nemlig Bundesligaens bundprop, Darmstadt, med hele 4-0.

Norske Andreas Hanche-Olsen gjorde det efter en halv times spil til 1-0 for Mainz, der dog skulle spille yderligere en halv time, før føringen blev udbygget.

Efter en times spil gjorde Brajan Gruda det til 2-0, inden sydkoreanske Jae-Sung Lee overtog showet og med to mål på fire minutter gjorde det til 4-0.

Samtidig med Mainz’ sejr hjemme på Mewa Arena mødtes de to nærmeste konkurrenter i Köln.

Her tog FC Köln, der inden kampen var ét point efter Mainz, med Bochum, der inden kampen var seks point foran Mainz.

Her så Bochum længe ud til at snuppe en snæver 0-1-sejr, men i overtiden gik det ikke bare galt – det gik helt galt.

Med to mål på lige så mange minutter fik FC Köln vendt op og ned på resultatet, da først Steffen Tigges og siden Luca Waldschmidt sørgede for en 2-1-sejr til Die Geißböcke.

Med lørdagens resultater fastholder Mainz den 16. plads, der efter 34 kampe giver en op/nedrykningskamp mod nummer tre fra 2. Bundesligaen. FC Köln er fortsat ét point efter Mainz på den første af de to direkte nedrykningspladser, mens Bochum nu kun er tre point foran Bo Henriksen og Mainz på den første plads på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Se højdepunkter fra kampen i videoen over artiklen.