Forgæves Bah-scoring i Lissabon-derby mod Sporting

Alexander Bahs hovedstødsscoring i Lissabon-derbyet mod Morten Hjulmand og Sporting var ikke nok til point.

Alexander Bah scorer i Lissabon-derbyet mod Sporting.

Alexander Bah gjorde lørdag det, som Morten Hjulmand så sent som i tirsdag også havde gjort – nemlig at score i et Lissabon-derby.

Selvom Alexander Bah sent lørdag aften med en hovedstødsscoring sørgede for en udligning i Lissabon-derbyet på Estádio José Alvalade, så var det ikke nok for Benfica.

Mozambiquanske Geny Catamo scorede nemlig for Sporting både i kampens første minut og i kampens overtid, og dermed sikrede han hjemmeholdet en vigtig 2-1-sejr.

Kampens første scoring faldt allerede efter 46 sekunder, hvor Sportings Pedro Goncalves satte sig igennem med en tunnel i venstresiden og serverede bolden for Catamo, der flugtede føringen i mål.

Sporting-føringen holdt til første halvlegs overtid, hvor Alexander Bah steg til vejrs i Sporting-feltet og headede et frispark fra Angel di Maria i mål til 1-1.

Hjulmand drøner Sporting i portugisisk pokalfinale

44 sekunder inde anden halvlegs overtid viste Catamo igen prøver på sin flotte sparketeknik, da han tæmmede et hjørnespark med brystet for derefter at kanonere en halvflugter op i det fjerne målhjørne.

Med sejren fører Morten Hjulmand og Sporting fortsat den portugisiske liga, hvor de med 71 point på førstepladsen har fire point og en kamp i hånden ned til Benfica på andenpladsen.