Portugisisk Fodbold

Hjulmand drøner Sporting i portugisisk pokalfinale

Morten Hjulmand kom på måltavlen, da den danske landsholdsspiller sent tirsdag aften var med til at sende Sporting i Taca de Portugal-finalen med et samlet resultat på 3-4 imod ærkerivalerne fra Benfica.

Morten Hjulmand i nærkamp med Florentino i Taca de Portugal-semifinalen imellem Sporting og Benfica.
Foto: Rodrigo Antunes/EPA/Ritzau Scanpix

Semifinalen i Taca de Portugal imellem Benfica og Sporting havde masser af dansk deltagelse fra start.

For Benfica havde Alexander Bah og Casper Tengstedt begge fundet vej til startopstillingen, og det samme havde Morten Hjulmand for Sporting.

Det blev Morten Hjulmand og co. som trak det længste strå, da danskeren selv kom på tavlen i 2-2-kampen, som sender Sporting videre med 3-4 samlet set.

Morten Hjulmand i nærkamp med Florentino i Taca de Portugal-semifinalen imellem Sporting og Benfica.
Foto: Rodrigo Antunes/EPA/Ritzau Scanpix

Morten Hjulmand diskede op med kampens første scoring, da svenske Victor Gyökeres fandt danskeren på kanten af feltet, hvorefter bolden blev følt op i krydset.

Du kan se danskerens pragtfulde scoring lige her:

Få minutter senere spolerede Nicolas Otamendi Sporting-festen, da argentineren pandede David Neres’ indlæg ind fra kort afstand.

Næsten lige efter, at Sporting havde givet bolden op igen, svarede klubbens portugisiske angriber Paulinho igen, og gjorde det til 1-2.

Efter 64 minutters spil stemplede Alexander Bah ind med et fornemt fladt indlæg til Rafa, som bare skulle sætte foden på til 2-2.

I opgøret var der fuldtid til netop Alexander Bah og Morten Hjulmand, men Casper Tengstedt blev pillet ud efter 79 minutters spil.

Resten af semifinalen bød ikke på flere mål, og således er Sporting finaleklar, da Hjulmand og co. tog første stik 2-1 hjemme på Estádio José Alvalade.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P