Premier League

Newcastles skadeshelvede: Profiler ventes ude i en måned

Eddie Howe og Newcastle har været hårdt ramt af skader i denne sæson. Senest mod Everton blev flere navne tilføjet til lazarettet. Enkelte er på vej tilbage, men der er stadig lang vej til en fuld trup.

Newcastles manager Eddie Howe kigger ud fra trænerboksen
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er velkendt, at det regner meget på de britiske øer, men i Newcastle har det været en decideret skadesregn, som har skyllet ned i det nordengelske.

Ingen går tilsyneladende fri på Eddie Howes mandskab, hvor unge som gamle, målmænd som angribere, har været sat på sidelinjen.

Senest mod Everton meldte to nye spillere sig på skadeslazarettet, og på fredagens pressemøde frem mod weekendens Fulham-kamp gav Newcastle-træneren seneste nyt på de mange skader.

Han startede med en opdatering på Lewis Hall, som blev skiftet ud med en træthedsskade mod Everton.

– Vi håber, han er okay, og han vender tilbage i træning. Vi forventer, at han er en del af gruppen i morgen, udtaler Howe på pressemødet ifølge Newcastle Chronicle.

Forsvarsspilleren Jamaal Lascelles måtte lade sig udskifte allerede efter 17. minutter. Anføreren har været gennem en operation og forventes først tilbage sidst på året.

– Det er et stort slag for os og Jamaal. Han har været fremragende denne sæson. Bag kulisserne har han været en ægte leder for vores hold. Jeg føler med ham, fordi han har været i virkelig god form i år og så rigtig godt ud. Han har arbejdet godt sammen med Antonio og endte desværre med en alvorlig skade.

Lascelles ligger skadet på Newcastle
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Backprofilen Tino Livromento sad ude med en ankelskade mod Everton, hvor også Miguel Almiron måtte humpe ud af banen. Ifølge mediet forventes begge spillere ude i en måneds tid.

Alt var dog ikke skader og dårligdom på pressemødet. Eddie Howe. Callum Wilson har siddet ude med en skade i den øvre del af kroppen, og angriberen ser skarp ud.

– Han ser godt ud. Naturligvis er det en skade på den øvre del af kroppen, så han kan holde sig i form og opbygge sine muskler. Han kommer til at se skarp ud, når han vender tilbage, lyder det fra Howe.

Newcastles kamp mod Fulham spilles på Craven Cottage lørdag klokken 16 og kan ses på Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P