NordicBet Ligaen

Highlights: Horsens bryder stime og Helsingør henter point

Der var gang i nedrykningsspillet i NordicBet Ligaen fredag aften, hvor AC Horsens hentede en tiltrængt sejr, mens FC Helsingør var et mulehår fra et hente en potentielt livsvigtig sejr. Se mål og highlights inde i artiklen.

S. Becher
13′
45′
90′

J. Schoop
48′
45′
90′
  • B.93 ligger til i den gode af af NordicBet Ligaens nedrykningsspil, men det samme kan ikke siges om fredagens gæster fra FC Helsingør
  • Alligevel lykkedes det gæsterne at hente point. B.93 kom foran i første halvleg, men efter pausen kom Helsingør på tavlen ad to omgange, inden Sebastian Clemmesen scorede i det 88. minut til resultatet 2-2
  • Med pointdeleren udgør FC Helsingør fortsat bundproppen i landets næstbedste række. Ikke desto mindre, så er man nu et lille skridt tættere målet om overlevelse

B.93 1-0 FC Helsingør (Tobias Blidegn, 13′):

B.93 1-1 FC Helsingør (Jacob Schoop, 48′):