Premier League

Ten Hag efter Brentford-remis: En kamp for overlevelse

Manchester United mistede sejren til allersidst mod Brentford lørdag, og det skuffer klubbens cheftræner Erik ten Hag, der dog beskriver opgøret som en kamp for overlevelse.

Manchester United-træner Erik ten Hag efter sejren over Liverpool i FA Cup
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United måtte tage sig til takke med blot et enkelt point i lørdagens opgør mod Brentford.

Seks minutter inde i dommerens overtid sendte Mason Mount ellers United på sejrskurs med sin første scoring for klubben, men blot tre minutter senere udlignede Brentford til kampens slutresultat – 1-1.

Og langt hen ad vejen ville en Manchester United-sejr også have været tyveri ved højlys dag. Brentford dominerede i store dele af opgøret og ramte også træværket hele fire gange i løbet af kampen. Alligevel var det en tydeligt skuffet United-manager, Erik ten Hag, efter slutfløjt.

Han står tilbage med en følelse af at have misset to point – også selvom Brentford måske havde fortjent en sejr.

– Vi står tilbage med blandede følelser. Det var ikke vores bedste præstation, men vi holdt os inde i kampen, selvom det var lidt af en kamp for overlevelse – blandt andet ved hjælp af vores gode målmand (Andre Onana, red.), fortæller Erik ten Hag til Manchester Uniteds hjemmeside og fortsætter:

– Når vi scorer et mål så sent i kampen, skal vi selvfølgelig vinde, men vi giver det væk til sidst, og derfor er det meget skuffende.

En ting, der dog bragte hollænderen glæde, var, at Mason Mount kom på tavlen for første gang i United-trøjen.

– Jeg er glad på Mason Mounts vegne, men er også samtidig ærgerlig på hans vegne. Han burde have været matchvinder i dag. Det bringer ham selvfølgelig glæde og selvtillid, men samtidig vil han også været skuffet, fortæller Erik ten Hag.

Kampens resultat betyder, at Manchester United i skrivende stund indtager en sjetteplads i Premier League, hvor der nu er hele otte point op til Tottenham på den nærmeste plads i tabellen, der sikrer europæisk deltagelse i den kommende sæson.

Omvendt er Brentford på ligaens 15. plads – blot seks point fra Everton under nedrykningsstregen. Se den samlede Premier League-stilling her.

Brentford-manager Thomas Frank var trods den sene udligning også skuffet over resultatet mod Manchester United. Læs mere herunder

Thomas Frank efter remis mod United: Kun én rigtig vinder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P