NordicBet Ligaen

Brandvarme Mathias Jørgensen: Kan ikke stoppe med at score

Mathias Jørgensen har fået en flyvende start på tiden i AaB, og ifølge offensivprofilen selv kan han ikke stoppe med at score.

Mathias Jørgensen har scoret til 1-0 i NordicBet ligaen mellem AaB og SønderjyskE på Aalborg Portland Park, lørdag 24. februar 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

‘Du kan ikke stoppe med at score lige nu… Kan du det?’

Sådan lød det første spørgsmål fra Viaplay rettet mod AaB’s enlige målscorer i 1-0-sejren over Sønderjyske lørdag aften, Mathias Jørgensen.

Og det umiddelbare svar kom prompte; ‘Nej’.

Indtil videre er det blevet til seks mål for den 23-årige offensivprofil i blot fem kampe. Og det var da også en glad AaB-spiller, der lod sig interviewe efter sit matchvinder-mål.

– Det var dejligt, at målet kunne bidrage til en sejr. Det er fedt at have fået tre point mod en direkte konkurrent, og jeg er meget stolt af drengene. Der er dog stadig nogle sekvenser, hvor jeg gerne vil bringe den sidste kvalitet, så jeg også kan give mine holdkammerater nogle mål, fortæller Mathias Jørgensen, hvorefter han sætter nogle perspektiver på sin gode start i AaB:

– Som fodboldspiller har man lyst til at spille fodbold. Selvtilliden kommer af at spille så mange kampe som muligt, og det er også derfor, jeg begynder at bidrage med ting og sager. Jeg kommer fra et rigtig godt forløb (i Esbjerg fB, red.), hvor jeg har en masse selvtillid i bagagen, og det har bare været om at gå ind på det her hold og fortsætte med den selvtillid.

Med sejren over Sønderjyske lørdag aften topper AaB nu den næstbedste danske fodboldrække, NordicBet Ligaen, med fem point ned til netop Sønderjyske på andenpladsen.

Hele 18 point er der ned til Vendsyssel FF, som er nærmeste konkurrent til AaB, hvis oprykningen til Superligaen skal komme i fare.

Mathias Jørgensen er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2027.

Se hele interviewet med Mathias Jørgensen i videoen øverst i artiklen

Tyske investorer klar til næste skridt i AaB

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P