NordicBet Ligaen

AaB vinder vigtigt topbrag efter målmandsskovtur

AaB udbyggede forspringet på førstepladsen i NordicBet Ligaen, da andenpladsen fra Sønderjyske blev besejret med 1-0 lørdag eftermiddag.

Mathias Jørgensen har scoret til 1-0 i NordicBet ligaen mellem AaB og SønderjyskE på Aalborg Portland Park, lørdag 24. februar 2024.
M. Jørgensen
70′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • To point adskilte AaB og Sønderjyske inden kampen i toppen af NordicBet Ligaen. Men selvom det var værterne, som ligger nummer ét, så bød gæsterne op til dans
  • Sønderjyske var mest i boldbesiddelse, men de store chancer udeblev for begge mandskaber. Derfor var fuldstændig målløst ved pausen på Aalborg Portland Park
  • Anden halvleg var også en jævnbyrdig affære, men i det 70. minut blev AaB-nyindkøbet Mathias Jørgensen sendt i dybden. Hurtigløberen rundende målmand Nicolai Flø, som var kommet på mellemhånd, og Jørgensen sparkede bolden i kassen til kampens resultat 1-0

AaB 1-0 Sønderjyske (Mathias Jørgensen, 70′)