3F Superligaen

Hoff Thorup om Schjelderup: Tålmodighed frem for pres

Andreas Schjelderup er efterhånden ved at finde formen i FC Nordsjælland. Fredag aften scorede han på et direkte frispark, og klubben har lært, at han skal have tid.

Andreas Schjelderup jubler efter at have scoret for FC Nordsjælland i Oddset Pokalen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han er et af de største talenter Superligaen har forstret.

Andreas Schjelderup blev i vinterens transfervindue i 2023 solgt til Benfica i Portugal, men svigtende succes i det sydlige Europa har hurtigt sendt ham hjem til Superligaen og FC Nordsjælland på en lejeaftale frem til sommer.

Og selvom den talentfulde normand indtil nu har skuffet en anelse i ligaen, er den lille teknikers niveau måske på vej tilbage.

Fredag aften scorede han for FC Nordsjælland, der tabte 3-2 i Oddset Pokalen til AGF, og generelt er der tilfredshed med Schjelderup i klubben.

Her har man grebet den daglige træning og feedback lidt anderledes an, siger klubbens cheftræner Johannes Hoff Thorup.

– Han laver et flot mål (mod AGF, red.), og han er en væsentlig del af den offensive maskine. Nu begynder han at være afgørende for os, og det var det, vi hungrede lidt efter i efteråret, sagde Johannes Hoff Thorup til campo.dk efter fredagens kamp mod AGF. 

Andreas Schjelderup jubler efter at have scoret for FC Nordsjælland i Oddset Pokalen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– Vi kunne godt se, at vi fik ikke så meget ud af at blive ved med at presse ham. Der måtte vi hellere sige: Okay, så tager det den tid, det tager. Nu synes jeg, han spiller forholdsvis frit, og han tør tage sine aktioner, og han tør tage sine driblinger og udfordringer. Det er vigtigt for os, og det er derfor, han er godt kørende nu, siger cheftræneren.

FC Nordsjælland spiller allerede mandag igen. Her skal holdet på besøg hos FC Midtjylland i Herning.

Se Andreas Schjelderups mål i vores Highlights-format her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P