Premier League

Arteta hylder ‘verdens bedste Guardiola’: Med flere længder

Forud for Arsenals kamp mod Manchester City, har Mikel Arteta netop hyldet sin tidligere kollega Pep Guardiola som ‘verdens bedste’.

Mikel Arteta og Pep Guardiola mødes i Premier League
Foto: Ritzau / Scanpix / / REUTERS/Dylan Martinez/File Photo

Respekten er enorm.

Mikel Arteta har tidligere været assistent under Pep Guardiola i Manchester City, og forud for Arsenals kamp mod netop City søndag aften, slår den spanske manager i Arsenal en ting fast:

Pep Guardiola er den bedste træner i verden.. med flere længder.

Arteta mener dog samtidig, at Arsenal er i stand til at levere en sejr hos Manchester City og bibeholde spændingen på sit yderste i toppen af Premier League.

Også selvom Arsenal ikke har vundet i otte besøg på Etihad Stadium.

– Min beundring og det, jeg føler for ham, har bestemt ikke ændret sig, og han er en af de rareste personer, jeg har mødt i fodbold, sagde Arteta på Arsenals pressekonference før weekenden.

– Søndagens kamp er en stor kamp for begge hold. Det vil give os et kæmpe boost, hvis vi tager dertil og vinder den.

I de sidste otte besøg hos Manchester City har Arsenal tabt syv gange, og de blev besejret med hele 4-1 i april sidste år, hvor City første overhalede London-klubben og sidensikrede sig mesterskabet.

Arteta om skadet-trio: Der er en chance for at de spiller

Arteta overtog roret hos Arsenal i december 2019.

‘The Gunners’ har holdt en lang landsholdspause og har ikke spillet siden 9. marts i Premier League. Her vandt holdet 2-1 over Brentford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P