Kai Havertz header Arsenal til tops i Premier League

Arsenal spillede sig med sejren over Brentford op på en foreløbig førsteplads i Premier League, da mål af Declan Rice og Kai Havertz gjorde skaden god, selvom Aaron Ramsdale lavede en kæmpe fejl.

D. Rice
19′
K. Havertz
86′
Y. Wissa
45’+4′
45′
90′
  • Arsenal kunne lørdag spille sig op på en foreløbig førsteplads i Premier League, da Brentford kom forbi Emirates Stadium. Til allersidst i kampen gjorde Kai Havertz netop dette, da han headede sejren hjem for The Gunners

• Milliardindkøbet, Declan Rice, headede Arsenal i front efter bare 19 minutter. Første halvleg blev endestationen for Mads Nørgaard, der måtte udgå efter 34 minutter med smerter i den nedre del af ryggen. Lige inden pausen lavede Aaron Ramsdale en kæmpe fejl, som Yoane Wissa straffede. Dermed stod der 1-1 til pausen

• Anden halvleg bød på en krigerisk indsats fra Brentford, der kæmpede med næb og klør for at hive point med hjem til det vestlige London. Det så længe ud til at lykkes dem, lige indtil Havertz steg til vejrs i det 86. minut og blev matchvinder. Dermed har tyskeren scoret i fire kampe i træk

Arsenal 1-0 Brentford (Rice, 19′):

Arsenal 1-0 Brentford (Nørgaard skade, 34′):

Arsenal 1-1 Brentford (Wissa, 49′):

Arsenal 1-1 Brentford (Zanka får albue af Havertz, 65′):

Arsenal 2-1 Brentford (Havertz, 86′):