Premier League

Southgate forklarer Palmer-fravær: Ikke ude af ligningen

Selvom Chelseas Cole Palmer ikke kom i spil i Englands to testkampe, så vil landstræneren ikke regne ham ud af EM-ligningen.

Cole Palmer under træning med det engelske landshold.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Cole Palmer debuterede for det engelske landshold i november.

Chelseas offensivspiller fik spilletid i både 2-0-sejren over Malta og 1-1-kampen mod Nordmakedonien, og da Gareth Southgate tidligere på måneden skulle udtage sig trup igen, var Palmer igen at finde blandt de udvalgte.

Det blev dog ikke til spilletid mod hverken Brasilien eller Belgien, som er de to sidste kampe for Three Lions, inden landstræneren udtager sin trup til sommerens EM-slutrunde.

Palmer var helt ude af truppen til kampen mod Brasilien, mens han så hele kampen mod Belgien fra bænken, og nu forklarer Southgate fraværet.

– Jeg sagde, da jeg udtog truppen, at der er konkurrence om pladserne på kanterne.

Brillante Bellingham aflyser Tielemans-show i sidste sekund

– Det er lidt en skam, at Cole Palmer missede så meget træning, så det ikke var muligt for os at sætte ham ind [mod Belgien], efter han havde misset det meste af ugen, lyder det ifølge Evening Standard fra Southgate.

I 2-2-kampen mod Belgien havde Southgate valgt Ivan Toney som spidsangriber, mens kanterne blev besat af Phil Foden og Jarrod Bowen, mens der blev kigget mod James Maddison og Anthony Gordon, da der i anden halvleg skulle foretages udskiftninger.

– Vi var ikke 100 procent sikre på, hvad vi ville få, hvorimod vi vidste det med [Anthony] Gordon og [James] Maddison. Jeg vil ikke regne Cole ud af [EM-] ligningen, lyder det fra Southgate.

England er ved EM-slutrunden i pulje med Danmark, Serbien og Slovenien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P