Bundesligaen

Medie: Rangnick på blokken i Bayern

Bayern Münchens helt store ønske er angiveligt at hente Xabi Alonso – skulle det ikke lykkes, så kan Ralf Rangnick dog meget vel være et alternativ.

Ralf Rangnick i færd med at give instrukser til sine østrigske spillere.
Foto: David W Cerny/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Thomas Tuchel forlader Bayern München til sommer.

Derfor er den sydtyske gigant i fuld færd med at få en afløser på plads.

Her er der blevet skrevet ikke så lidt om Xabi Alonso, der skulle være Bayern Münchens førsteprioritet – ligesom den succesfulde Bayer Leverkusen-træner også skulle være det i Liverpool, hvor Jürgen Klopp har meddelt sit stop.

Lykkes det af en ene eller den anden grund ikke at lokke Xabi Alonso til Bayern München, så skulle man nu have udset sig en andenprioritet.

Der er her tale om Ralf Rangnick, der lige nu gør sig som landstræner for det østrigske landshold. Det skriver mediet Kicker.

Det oplyses ikke, hvorvidt den tidligere Manchester United-manager selv skulle være interesseret i jobbet, men det nævnes dog, at han skulle have et godt forhold til Bayern-bossen Christoph Freund.

Bayern München har vundet den tyske mesterskab 11 gange i streg, men ligger i indeværende sæson på andenpladsen med hele 10 point op til Xabi Alonsos Bayer Leverkusen efter 26 runder af Bundesligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P